Ronela Hajati sikletos Afrona Dikën dhe i bën pyetjen që të gjithë kemi: Kur do e publikosh intervistën me Bleron?

0

[ad_1]

Podcasti i Afrona Dikës dhe Bleros duket se po pritet me padurim jo vetëm nga publiku i gjerë por edhe nga shumë personazhe të showbizit.

Ronela Hajati e cila ishte e ftuara më e fundit në “Talk with Afrona”, e pyeti Afronën pikërisht për atë që mezi presim të gjithë: podcast-in me Bleron.

Afrona Dika: Tani do të dalim në jetën private. Ti je single apo në një lidhje?

Ronela Hajati: Unë jam Zot na ruaj!

Afrona Dika: A je në lidhje apo jo?

Ronela Hajati: Unë nuk jam e lidhur.

Afrona Dika: Okej, edhe unë jo.

Ronela Hajati: Të kuptoj. Tani një pyetje kam unë. Këtë emisionin, këtë podcast-in kur do e transmetosh?

Ronela Hajati: Këtë tonin. Kur do e transmetosh?

Afrona Dika: Javën e ardhshme.

Ronela Hajati: Unë po pres një para meje.

Afrona Dika: Për cilin e ke fjalën?

Ronela Hajati: Po pres një podcast, ti nuk e nxjerr këtë podcast-in tonë pa parë një tjetër unë.

Afrona Dika: Për cilin e ke fjalën Ronela?

Ronela Hajati: Një që s’ka dalë akoma.

Afrona Dika: Okej, e ke fjalën për… ish-burrin tim, Blerimin?

Ronela Hajati: Ty bravo të qoftë që ke ardhur në këtë stad që të thuash “ish-burrin”. Është hall më vete.

Afrona Dika: Shiko Ronela, ajo do të vijë por kanë ndodhur disa mospajtime…

Afrona Dika: Keqkuptime të vogla, shumë të vogla.

Afrona Dika: Po, po rregullohet, besoj që po.

Ronela Hajati: Do rregullohen se s’ka ku vete, kështu që presim atë pastaj transmetoje këtë.

Afrona Dika: Përderisa ka qenë këtu, mendoj që do të bëhet mirë, rregullohet.[ad_2]

Source link

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert