„Ka ditur si të shprehë mendimin“/ Ditea analizon rrugëtimin e Renisit në Ferma VIP

0

[ad_1]

Pak na ndajnë nga finalja e madhe, ndërsa konkurrentët e Ferma Vip kanë nisur të rrëfejnë më tepër për rrugëtimin në këtë format, aleancat apo lojtarët më të fortë e ata më pak të dobët. Teksa ndodhej në verandë, ajo ka folur në veçanti për Renisin duke thënë se i ka pëlqyer gjithmonë mënyra sesi e ka argumentuar  mendimin e tij.   

“Unë me Renisin vërtetë nuk kam pasur një marrëdhënie shumë të ngushtë këtu brenda, por në distancë e kam parë Renisit dhe gjithçka që ka thënë e kam analizuar dhe më ka pëlqyer mënyra se si e ka argumentuar mendimin e tij në situata të caktuar. Edhe kur kanë qenë situata të tjera mendoja që po të kishte dhënë një mendim Renisi do kishte qenë një vlerë e shtuar”, tha Ditea.[ad_2]

Source link

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert