Anulohet vizita e Kouchnerit në Kosovë

0

[ad_1]

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se vizita e Bernard Kouchnerit në Kosovë është anuluar.

Sipas njoftimit, vizita është anuluar “për shkak të çështjeve logjistike të ndërlidhura me Dr. Kouchner”.

Aty u theksua se Komuna do të njoftojë sapo të ricaktohet data e vizitës.

“Ju njoftojmë se vizita e Dr. Bernard Kouchner në Kosovë, dhe të gjitha ngjarjet e planifikuara për datën 11 qershor 2024 janë anuluar. Vizita është anuluar për shkak të çështjeve logjistike të ndërlidhura me Dr. Kouchner. Posa të ricaktohet data e vizitës do t’ju informojmë në kohë. Ju falënderojmë për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin tuaj”, thuhet në njoftim.

[ad_2]

Source link

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert