Përurohet obelisku i UÇK-së në Prizren

[ad_1]

Obleisku me tri shkronjat e UÇK-së është përuruar sot në Prizren me rastin Ditës e Çlirimit të Kosovës.

Vendosje e këtyre shkronjave është bërë në fshatin Leskovec të Komunës së Prizrenit.

Të pranishëm në këtë ceremoni ka qenë kryetar i Prizrenit, Shaqir Totaj, gjeneral shqiptar Kudusi Lame, lideri i Nismës, Fatmir Limaj dhe ish-eprori të lart të UÇK-së.

[ad_2]

Source link