Goditet grupi i drogës në Mestre/ 14 të arrestuar, sekuestrohen mbi 30 kg kokainë

[ad_1]

Hetimi filloi në tetor 2021, pasi u raportuan aktivitete të trafikut të drogës në një vend publik në lagje. Operacioni, i ilustruar mëngjesin e sotëm në një konferencë për shtyp në Venecia nga kryeprokurori Bruno Cherchi, çoi në arrestimin e 14 personave, shqiptarë dhe italianë: 12 u dërguan në burg dhe 2 në arrest shtëpie.

Gjatë kontrolleve u sekuestruan një lokal, një godinë, tokë, tre makina dhe tre armë, dy prej të cilave në dukje funksiononin; Gjatë hetimeve u sekuestruan edhe 30 kilogramë kokainë dhe 1.5 kilogram heroinë. Veprimtaritë hetimore u kryen “sipas diktateve klasike – saktësoi Cherchi – me përdorimin e instrumenteve teknologjike që disponojmë, në veçanti përgjimet”.

[ad_2]

Source link